rcd

 

 

Inchirieri auto

La MASRENT puteti gasi o varietate de automobile de închiriat. La noi veti putea închiria atât autoturisme automate, cât si manuale, atât autoturisme pe benzina, cât si diesel. Preturile noastre sunt accesibile si difera în functie de masina aleasa si de perioada de închiriere a atoturismului. De asemenea, va stam la dispozitie 24/7 pentru serviciul de închiriere auto.

Rent a driver

Un drum lung cu o masina necunoscuta este o aventura  obositoare si chiar periculoasa. Ca si transformati o calatorie într-o experienta placuta,MASRENT va pune la dispozitie optiunea de închiriere sofer de la 30 euro/zi. Soferul nostru cu experienta poate conduce în locul dumneavoastra, atunci când oboseala va ajunge sau oricând aveti alta problema, care va împiedica sa sofati.

Baby seat

Calatoriile împreuna cu bebeluaul pot fi mai placute si mai confortabile cu ajutorul unui scaun pentru copil.  Pentru siguranta celui mic, nu renuntati niciodata la acest accesoriu. MASRENT  va poate închiria scaunul pentru copii la un pret accesibil

GPS

Ca sa va fie mai usor sa va plimbati prin România, MASRENT va pune la dispozitie un sistem GPS. Astfel, nu va veti mai rataci pe drumuri necunoscute, iar calatoria dumneavoastra va fi placuta si confortabila.

Rent a phone

Suntem în era în care comunicam tot timpul, iar telefonul este principalul dispozitiv de comunicare. Pentru aceasta, MASRENT va ofera atât un telefon, cât si o cartela SIM pentru a putea comunica cu oricine aveti nevoie.